INTERNSHIP

Internship hos unicef

Internship hos UNICEF

Ønsker du et spennende og lærerikt år, og en døråpner til en internasjonal karriere? Hvert år tilbyr UNICEF i samarbeid med NHH Aid et unikt og utfordrende internship for deg som ønsker å lære mer om internasjonalt utviklingsarbeid.

 

Om UNICEF

UNICEF (FNs barnefond) er verdens største hjelpeorganisasjon for barn med tilstedeværelse i 190 land og territorier.

UNICEF er barnas viktigste forkjemper. Vår visjon er en verden der hvert barns rettigheter blir fulgt. Som en viktig del av FN, har vi en unik gjennomslagskraft. Sammen med våre partnere kjemper vi for å redde barns liv, beskytte de mest sårbare og bygge en bedre fremtid i verdens mest belastede områder.

 

Om Internshipet

Internshipet består av ett semester ved UNICEF Norge i Oslo, og ett semester ved UNICEF Malawi i Lilongwe. Vi ansetter to interns fra NHH, hvor den ene starter i Malawi og den andre i Norge, for så å bytte lokasjon etter semesterslutt. Oppholdet i Malawi kan kun gjennomføres om situasjonen rundt covid – 19 tillater dette. Om semesteret i Malawi ikke lar seg gjennomføre vil man jobbe ved vårt kontor i Oslo med spennende problemstillinger og prosjekter.

I løpet av året som intern vil du få unik kunnskap om hvordan UNICEF jobber for å sikre barns rettigheter på et globalt plan, og i Norge. Du vil få en unik erfaring fra internasjonalt utviklingsarbeid, innsikt i FN-systemet og vårt påvirkningsarbeid i Norge.  

Hos UNICEF Norge vil du inngå i en av våre fagavdelinger og løse problemstillinger på tvers av fagområder og vår organisasjon. Du vil aktivt bistå i arbeidet med å generere inntekter gjennom våre samarbeidspartnere til UNICEFs arbeid, samt synliggjøre organisasjonen mot våre målgrupper.

Eksempler på arbeidsoppgaver kan være kampanjeplanlegging, påvirkningsarbeid, gjennomføring av arrangementer, være UNICEFs representant på NHHs karrieredag «karriere med mening», dialog med næringslivet, holde foredrag og mer analytiske arbeidsoppgaver som dataanalyse. Du vil lære mer om markedsføring og hvordan UNICEF Norge systematisk arbeider med fundraising ut mot næringslivet.

Hos UNICEF Malawi vil du arbeide med prosjekter rettet mot utdanning. Arbeidsoppgavene vil både være administrative og involvere feltturer. Du kommer til å ta del i UNICEF sitt samarbeid med myndighetene og andre organisasjoner i landet.

Tidligere interns har jobbet med forebygging og respons i forbindelse med nødsituasjoner i landet, prosjekter som satser på utdanning for jenter, dataanalyser, kartlegging av landets utdanningssituasjon og planlegging av besøk fra bidragsytere. Du vil dele dine opplevelser som intern gjennom NHHaids blogg og i sosiale medier. Oppholdet i Malawi vil gi deg en utvidet horisont og kjennskap til en verden du sannsynligvis ikke vet så mye om fra før. Du blir en del av et sosialt og internasjonalt miljø i Lilongwe, og reiselystne får mulighet til å oppleve hva Malawi og nabolandene har å by på.

 

Vi søker deg som:

– Er underveis i studieløpet ved NHH og fortrinnsvis har gjennomført en bachelorgrad.

– Trives med teamarbeid og prosjektarbeid.

– Er selvstendig med stå-på-vilje.

– Har analytiske egenskaper.

– Har interesse for humanitært arbeid.

– Kommuniserer godt med formuleringsevne på både norsk og engelsk.

– Det er en fordel om at du har hatt ett eller flere utlandsopphold tidligere.

 

Vi oppfordrer alle som har spørsmål til å sende mail til personalkonsulent i UNICEF Norge, Kristin Aase på kristin.aase@unicef.no.

 

Søknadsfrist 05.03.2021.

Søknad sendes til personalkonsulent i UNICEF Norge, Kristin Aase på kristin.aase@unicef.no.

Søknad/ motivasjonsbrev skal skrives på engelsk

Oppstart: Høstsemester 2021

 

For mer info om UNICEF Norge og UNICEF Malawi sjekk ut vår nettside og instagramkontoer:

https://www.unicef.no/

Instagram Norge: unicefnorge

Instagram Malawi: unicefmalawi