PROSJEKTER

Arrangement

AKSJONSUKEN

Hvert år arrangerer førstekullistene ved Norges Handelshøyskole i Bergen en innsamlingsaksjon i regi av NHH Aid. De siste årene har studentene samlet inn rundt en million i løpet av denne uken. Med dette er NHH Aid en viktig bidragsyter for UNICEF Norge og prosjektet “Education for Malawi”. Aksjonsuken arrangeres vanligvis i september og inkluderer en hel uke med forskjellige aktiviteter både internt på skolen og rundt omkring i Bergen by. Som vanlig er målet å samle inn mest mulig penger og slå rekorder fra tidligere år. 

INTERNAFTEN

Aksjonsukens mest tradisjonsrike arrangement er internaften. Dette er et forrykende show etterfulgt av en storstilt aksjon for studentene ved NHH.

Internaften markerer avslutningen på en hel uke med ulike aktiviteter og en imponerende innsats av studentene. 

Det er elevene selv som står for mesteparten av underholdningen. Med innslag fra forskjellige interessegrupper på skolen, er kvelden fylt med et kreativt og variert program. 

Vi gleder oss til å se deg der!

 

For studentene

ANDRE aktiviteter OG PROSJEKTER

NHH Aid arrangerer også en rekke andre aktiviteter i løpet av skoleåret. Dette inkuderer blant annet boksalg, foredrag og utdeling av roser på valentinsdagen. Videre er NHH Aid er en pådriver for innovasjon og arbeider kontinuerlig med å finne nye måter å engasjere studentene. Resultatet har blitt en rekke ulike prosjekter slik som NHH-Aid kalenderen, NHH-Aid kokeboken og NHH-Aid monopolspillet “Kampen om NHHS”.