AKSJONSUKEN

AKSJONSUKEN

Hvert år arrangerer førstekullistene ved Norges Handelshøyskole en innsamlingsaksjon i regi av NHH Aid til støtte for UNICEF Norges humanitære arbeid. Aksjonsuken er et samarbeid med PWC og har de siste årene samlet inn rundt en million kroner i året, som går uavkortet til UNICEF prosjektet «Education for Malawi». Pengene samles inn gjennom en hel uke med forskjellige arrangementer og aktiviteter, både internt på skolen og rundt omkring i Bergen by. Hvert førsteårskull på skolen har som mål å samle inn mest mulig til det viktige arbeidet i Malawi, og samtidig slå alle rekordene fra tidligere aksjonsuker.

Aksjonsuken

Internaften

Internaften er aksjonsukens mest tradisjonsrike arrangement, og markerer slutten på ukens festligheter på høytidelig vis. Dette er et forrykende show etterfulgt av en storstilt aksjon for studentene ved NHH. Studentene selv og skolens mangfoldige interessegrupper står for majoriteten av underholdningen. Kvelden er fylt med kreative og varierte innslag for å gi en passende avslutning på en intensiv og innholdsrik aksjonsuke. Et av høydepunktene er auksjonen, der de høyeste donasjonene kan stikke av med en rekke spennende pakker. Vi gleder oss til å se deg der!

NHH AID

Andre prosjekter

NHH Aid setter sitt preg på resten av skoleåret gjennom en rekke andre aktiviteter. Dette inkluderer blant annet avbrekk og utdeling av roser på valentinsdagen. Som en pådriver for innovasjon, og med en målsetning om å engasjere våre medstudenter, står NHH Aid bak en rekke nevneverdige prosjekter slik som NHH-Aid kalenderen, NHH-Aid kokeboken, og NHH-Aid monopolspillet «Kampen om NHHS». Hos oss er det alltid noe nytt rett rundt hjørnet!