HVEm ER VI?

NHH AID

NHH Aid er Norges Handelshøyskoles humanitære organisasjon som drives av engasjerte studenter på første kull. Organisasjonen har vært samarbeidspartner med UNICEF Norge siden 2003, da gruppen fikk eget styre og status som et underutvalg ved Norges Handelshøyskole. Siden 2007 har NHH Aid arbeidet på helårsbasis med å samle inn penger til UNICEFs utdanningsprosjekter i Malawi.  

Historie

NHH Aid ble offisielt opprettet som et underutvalg i studentforeningen i 2003, men har sin historie helt tilbake til 70-tallet. Allerede tidlig på 70-tallet begynte studenter ved NHH å arrangere en auksjon med aulashow til inntekt for utdanning for barn i fattige land. Dette ble senere utvidet med en innsamlingsaksjon, som etterhvert også ble en årlig tradisjon.

Utviklingsprosjekter

NHH Aid har vært samarbeidspartner med UNICEF Norge siden organisasjonen offisielt ble opprettet i 2003. Siden den tid har gruppen bidratt med å samle inn penger til tre forskjellige UNICEF-prosjekter: 

styret 2021

Trym Sandvik

Leder

Jørgen Hesla Berget

Økonomiansvarlig

Bilde - Elise (1)

Elise Skjelland

Informasjonsansvarlig

Sunniva Giske

Arrangementansvarlig

Are Steen

Markedsansvarlig

Kaspar Coates

Prosjektansvarlig

Styrets visjon

Styret for 2021 består av leder, seksjonsledere og assisterende seksjonsledere. Sammen er vi en ambisiøs og målrettet gjeng på 11 studenter. Intensjonen med vervet er å gjøre vårt beste for å hjelpe dem som trenger det mest og videreføre det imponerende arbeidet til NHH Aid. 

Årets styre står ovenfor en særlig utfordring på grunn av den pågående koronapandemien og restriksjoner knyttet til smittevern. I en tid hvor sosial distansering har blitt en del av hverdagen, ønsker vi å legge ekstra vekt på inkludering og samhold. Vi håper å engasjere så mange som mulig ved bruk innovative løsninger, og sørge for at også årets aksjonsuke blir en morsom og givende opplevelse. 

 

 

 

Nestledere 2021

Johanne Systad

Nestleder økonomi

Andrea Holtet

Nestleder informasjon

Ingrid Follaug

Nestleder arrangement

Frederik Seim

Nestleder marked

Jamie Løvaas

Nestleder prosjekt