Takk!

Da var Aksjonsuken for skoleåret 2020/2021 over og vi har gleden av å meddele at det totale innsamlede beløpet er på hele 1 001 755 kr!

Tusen takk til alle som har bidratt! En spesiell stor takk til studentene ved Norges Handelshøyskole (NHH) som gjennom sitt engasjement, kreativitet og iherdig innsats har gjort det mulig å oppnå dette fantastiske resultatet. Dere har vist en utrolig stå-på-vilje, og vi er stolte av å kunne si at NHH også i år representerer en viktig bidragsyter for UNICEF Norge.

Vi ønsker også å takke våre hovedsamarbeidspartnere Unicef Norge og PwC Norge for godt samarbeid og støtte gjennom hele prosessen, samt alle andre bidragsytere som gjorde årets aksjonsuke til en vellykket opplevelse. Avslutningsvis ønsker vi å uttrykke vår takknemmelighet overfor NHHS for støtte og tilrettelegging av vårt arbeid.

Med det ønsker vi i NHH Aid å takke for en strålende uke. Vi håper Aksjonsuken 2021 var et positivt innslag i hverdagen, og vi gleder oss til neste gang!
Vil du lese mer om Aksjonsuken 2021? Ta en titt på følgende artikler:

https://www.nhh.no/nhh-bulletin/artikkelarkiv/2021/februar/aksjonsuken/

https://k7bulletin.no/aksjonsuken-2021-digital-innsamling-for-utdanning-i-malawi/

https://www.studvest.no/aksjonen-ble-til-en-konkurranse/?fbclid=IwAR0Q4iAs1fswsiGplLc2Ix8DJAHZd306b0ndjU148yJo70CwxofKpJSE6KY