Aksjonsuken 2021

Aksjonsuken er en årlig innsamlingsaksjon arrangert av førstekullistene på NHH i samarbeid med UNICEF. På grunn av den den pågående COVID-19 pandemien vil årets aksjonsuke inneholde et spenstig heldigitalt program som gjennomføres mellom 15. – 21. februar. FIFA-stream, digitalt bistandsløp og pakkeutdeling er noen av de aktivitetene dere kan glede dere til.
Til tross for at mye av Aksjonsuken 2021 er annerledes fra tidligere år, er det noen ting som er i stil med tradisjon tro. Alle pengene som samles inn går uavkortet til UNICEF-prosjektet “Education for Malawi” som fokuserer på å sikre trygge rammer for læring i Malawi. Utdanning gjør barn i stand til å skape en bedre fremtid, både for seg selv og for samfunnet de lever i. Vårt mål er å samle inn mest mulig penger, slik at vi kan bidra til å gi barn i Malawi en sikrere fremtid.
Ved å bli med på de ulike arrangementene og aktivitetene, får du mulighet til å gjøre en forskjell. Samtidig er dette en mulighet til å gjøre noe gøy i en ellers ganske kjedelig hverdag med restriksjoner og sosial distansering. Vi håper du blir med!
Følg med på Facebook og Instagram for mer informasjon og løpende oppdateringer.